4 retters menu – Tema, Øl til og i mad

Øl arrangement

D. 21-03-2018, Kl. 18.00

4 retters menu – Tema, Øl til og i mad

Til sidste års smagning serverede vi øl fra Jim Lyngvild (bryggeriet Frejdahl) og A/S bryggeri Vestfyen (Willemoes)

I år er det Ørbæk bryggeri og Refsvindinge bryggeri som skal leverer øllet til middagen.

Det bliver i år med 8 forskellige øl, 2 til hver ret, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.

De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.

4 retter inkl. 8 forskellige øl

Krydderbagt torsk

vinterkål – syltede & rå beder – bacon

ØRBÆKKER, Ørbæk – Pilsner, Refsvindinge

Cremet hønsekødssuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

WEISSBIER, Ørbæk - Enkens Anden Lyst, Refsvindinge

Sprødstegt Svendborggris

hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri

IPA, Ørbæk – Malmer, Refsvindinge

Æblesorbet

hvidchokolade – mokka creme

CHOCO ALE, Ørbæk - Mørk Hvidtøl, Refsvindinge

Pris pr. person

475,-

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk