​Januar – februar – marts

Forretter

Stenbiderrogn (+ 15,-)

kernemælk – høbagt selleri – karse

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødssuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Stegt helleflynder (+25,-)*

svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris

hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri

Braiseret oksebryst

svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unica*

cremet ost – croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka creme brüle *

hvidchokolade – æblesorbet

Ælbetrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Pærekage

creme fraiche – vanilje kiks – syltede pære

Chokolademousse

chokoladegelé – merenges

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

*sælges kun inkl. kok

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ellinge Forsamlingshus

Gl. Byvej 12, 5540 Ullerslev​

Restaurant Teglværksskoven ApS

Strandalleen 92, 5800 Nyborg

Kirk street food

Vestergade 68, 5000 Odense C