Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forret

vælges frit fra vores sæsonmenuer

​_

Hovedretsbuffet

Grillet oksemørbrad

løg – bacon – estragon

Bryst af Svendborggris

ristede svampe – rødvinssauce

Lammebov fra Hesselager

persille – sennep – økologisk honning

Kartoffelgratin

løg – gouda ost

Saltbagte kartofler

(nye kartofler i sæsonen)

Tørrede tomater

rødløg – timian – friskost

3 slags salater, alt efter sæson

cremefraichedressing – vinaigrette

Brød & smør

​_

Dessert

Vælges frit fra vores sæsonmenuer

Tilkøb til dessert: Dessertbuffet (+49,-)

Ud af huset – minimum 10 personer

Pris pr. person
Hovedretsbuffet 198,-

Hovedretsbuffet samt forret el. dessert 248,-

Forret, hovedretsbuffet samt dessert 298,-

Tilkøb til dessert: Dessertbuffet 49,-

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.