April – maj – juni
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Forretter
Kyllingesalat
asparges – radiser – vilde urter
Koldrøget laks
dild – kapers – citron – radiser
Stegt havkat (+15,-)*
brøndkarse – hollandaise – asparges
Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grønsager – mayo
_
Hovedretter
Bagt lyssej*
spidskål – syltede løg – blanquette
Grillet unghanebryst
confiteret lår – asparges – gulerødder – forårsløg
Kalvebryst
frikassesauce – gulerod – asparges – persille
Lammeryg (+50,-)
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat
Kalvemørbrad (+50,-)
hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce
_
Ost og desserter
Gammelknas fra Arla Unika
syltede rabarber – radiser – græskar knækbrød
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Rabarberdessert
vaniljefromage – kompot – sorbet – brændt hvid chokolade
Islagkage
chokolade – vanilje – frugt
Hvid chokolademousse
lime – lakrids – karamel