Juli – August – September
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes. Ellers er maden anrettet og klar til at sætte på bordet.
Forretter
Syltede svinekæber
græskar – croutons – rygeost
Læsø rejer
citron mayonnaise – rugbrød – urtesalat
Stegt havtaske (+25,-)*
muslingesauce – ærter – bacon – stikkelsbær
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri - pesto – syltede grønsager – mayo
_
Hovedretter
Ristet havkat*
blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod
Langtidsstegt & grillet nakkefilet
svampe – blomkål – brombær – sherrysauce
Oksetværreb
sauce espagnole – gulerødder – ærter – spidskål
Kalvemørbrad (+50,-)
svampe – ærter – syltede ribs – trøffelsauce
_
Ost og desserter
Gedefriskost
bær – knækbrød – timian
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Sommerbær
hyldeblomst – vaniljeis – marcipan
Frugttærte
mynte – chokoladeis – havre crumble
Rødgrød med fløde
bær – vanilje – sprødt
Kærnemælk
kammerjunker – citron – lys chokolade