Januar – februar – marts
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes. Ellers er maden anrettet og klar til at sætte på bordet.
Forretter
Bagt laks
vinterkål – krydderurter – citron
Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok
Stenbiderrogn (+15,-) Sælges først fra februar
kærnemælk – selleri – karse
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo
_
Hovedretter
Sprødstegt Svendborggris
hvidkål – sennepssauce – rødbeder – selleri
Braiseret oksebryst
svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos
Stegt helleflynder* (+25,-)
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse
Oksemørbrad (+50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce
_
Ost og desserter
Rød løber fra Arla Unika*
cremet ost – croutons – æblekompot
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Mokka crème brûlée*
hvid chokolade – æblesorbet
Æbletrifli
makroner – flødeskum – chokolade
Pærekage
creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer
Chokolademousse
chokoladegelé – marengs