​Gaver

Glæd en, du holder af, med et gavekort til Kirk Hedegaard

Gavekort på et bestemt beløb kan bruges til alle vores tilbud inden for catering, totalarrangementer og Skovkanten - fx bestilling af mad ud af huset, private dinner eller en fest i Skovkanten. Dette gavekort er ideelt, hvis du ønsker at give en gave med stor frihed for modtageren. Det er også et godt valg, hvis du fx ønsker at støtte et vordende brudepar.

Gavekort til en bestemt madoplevelse er oplagt, hvis du ikke ønsker, at pengebeløbet fremgår af din gave - eller måske har du selv minder fra et arrangement hos os og ønsker at give din modtager det samme. Vi hjælper gerne med at finde det helt rette til modtageren.

Uanset om du ønsker at give et gavekort på et bestemt beløb eller til en bestemt madoplevelse, er vi klar til at hjælpe dig.

Bestilling

Gavekort kan bestilles på tlf. 61 13 26 89 eller mail info@kirkhedegaard.dk.

Forsendelse

Vores gavekort fremsendes som udgangspunkt på mail, men ønsker du det afsendt med posten eller at hente det på vores adresse, klarer vi også det.

Betaling

Vi fremsender faktura til den e-mailadresse, I oplyser ved bestilling. Fakturaen kan betales via bank- eller MobilePay-overførsel.

gavekasser.dk

Hvis gaven skal være mere personlig, ​kan du hos gavekasser.dk personliggøre gavekasser lige efter dine drømme. Du vælger selv indholdet, kassen & hilsenen.

Kirk Hedegaard er en del af samarbejdet bag hjemmesiden, og teamet består af uddannede fagfolk og designere, men også erfarne kokke & bagere. Alle disse er med til nøje at udvælge produkterne der er tilgængelige til kasserne. Du har derfor din garanti for kvaliteten er på det højeste.

Hos gavegasser.dk samarbejder vi med over 100 hundrede leverandører, og kan tilbyde alt fra hjemmelavede romkugler til personlige nøgleringe i læder.