​Kirk Hedegaard søger en eller flere à la carte-kokke til Restaurant Remisen i Nyborg

Vi er en catering- og eventvirksomhed med mangeårig og bred erfaring fra restaurationsbranchen. Vi drev Restaurant Teglværksskoven i Nyborg fra 2009-2018, hvorefter vi flyttede til vores nuværende lokation ved Skovkanten i Odense S. Herfra tilbyder vi både mad-ud-af-huset, totalarrangementer og company food.

Dette forår vender vi tilbage til rødderne og åbner igen restaurant i byen, hvor det hele startede. Vi søger derfor en eller flere à la carte-kokke til et nyt, professionelt team i Nyborg. 

Vi forventer, at du har erfaring med à la carte, og at du ikke er bange for at sætte dit personlige præg på maden. Du skal nemlig skabe spændende madoplevelser med kant for vores gæster. 

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og pension. Arbejdstiderne vil primært være placeret torsdag-lørdag i dag- og aftentimerne. 

Opstart 1. april med mulighed for individuel tilpasning (restauranten åbner den efterfølgende uge). 

Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til os på remisen@kirkhe​degaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 69 88 44 33.​