Bemærk venligst, at denne stilling slås op på vegne af Nyborg Handelsstandsforening. Der er altså ikke tale om en stilling hos Kirk Hedegaard. ​

City koordinator til Nyborg Handelsstandsforening

Er du vores nye city koordinator i Nyborg?

Nyborg Handelsstandsforening er samlingspunktet for byens erhvervsdrivende og handlende. Vi leder efter en visionær koordinator, der kan være med til at vækste vores byliv samt styrke det private og kommunale samarbejde.

Som city koordinator vil du komme til at arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver, bl.a.:

  • Projektstyring
  • Eventplanlægning
  • Salg & medlemspleje
  • Digital markedsføring

Du er derfor god til at skabe struktur og bevare overblikket, men du forstår også at arbejde kreativt og har øje for den gode historie – det er nemlig i kombinationen af disse, at du bygger bro mellem mennesker og organisationer.

Kontakt med foreningens medlemmer og samarbejdspartnere vil være en naturlig del af din hverdag, og arbejdspladsen er placeret i Nyborg, så du altid er tæt på disse og bylivet.

I forbindelse med events kan der være tale om arbejde på andre, spændende lokationer samt varierende arbejdstider. Du har mulighed for medindflydelse på udformningen af din arbejdsdag, da den vil være præget af en stor grad af selvstændighed.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 t./ugen) med opstart d. 3. januar 2022.

Stillingen søges ved at sende ansøgning og CV til Rasmus Kirk på mail rasmus@kirkhedegaard.dk senest d. 15. november 2021. Samtaler afholdes d. 23. november i Nyborg.