Faglært overtjener til Lykkesholm Slot, Ørbæk

Om stillingen

Vi søger en overtjener med stor faglig stolthed, som kan være med til at sikre et højt serviceniveau i samarbejde med vores team, der bl.a. består af oldfrue, tjenere og kokke. Målet er at give vores gæster en unik og gennemført oplevelse, som forbliver i deres minder.

Arbejdsopgaver

  • ​Gæstekontakt og værtskab
  • ​Ansvar for afvikling af selskaber
  • ​Ledelse og oplæring af tjenerstab
  • ​Borddækning og oppyntning
  • ​Professionel servering

Vi tilbyder

Med stillingen overtjener på Lykkesholm Slot følger et stort ansvar, da du spiller en afgørende rolle i afviklingen af selskaber. Under gæsternes ophold agerer du både vært, guide og storyteller. Du er bindeleddet mellem slottets forskellige funktioner og det velkendte, smilende ansigt, hos hvem gæsterne finder tryghed.

I tæt samarbejde med slottets oldfrue sørger du for, at alle detaljer spiller, lige fra anvisning af værelser til borddækning til fortællinger om mad og vin. Desuden får du ansvar for tjenerstaben samt jeres fælles udvikling.

Der er tale om en fuldtidsstilling med varierende arbejdstider efter sæson. Arbejdet vil dog især finde sted i weekender og om aftenen. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning med sundhedsforsikring.

Arbejdet foregår på Lykkesholm Slot i Ørbæk, som ligger afsides placeret i det smukke, fynske landskab. Stedet byder bl.a. på egen slotspark med sø, som danner en unik ramme om især bryllupper og fester. Slottet lejes kun ud til ét selskab ad gangen for en privat og eksklusiv oplevelse.

Vi søger

Til Lykkesholm Slot søger vi en faguddannet overtjener, der sætter en ære i at udføre sit arbejde professionelt og yde en ekstraordinær service. Du har flere års erfaring fra lignende stilling og ønsker at finpudse dine evner i ekstraordinære omgivelser.

Som person indtager du naturligt og ydmygt værtsrollen. Du udviser stort ansvar for dig selv, dine kollegaer og dine gæster. Udadtil er du velsoigneret og smilende, og slutteligt har du gerne kørekort til bil.

Om virksomheden

Kirk Hedegaard er en catering- og eventvirksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vores service er personlig og tidløs med fokus på den enkelte gæst. Desuden sætter vi en ære i at møde gæsten, hvor de er, med stor faglighed og engagement.

Virksomheden driver både Lykkesholm Slot i Ørbæk, Skovkanten i Odense samt Restaurant Remisen i Nyborg. Derudover arrangerer vi totalarrangementer, hvor end gæsten ønsker det. Denne stilling er tiltænkt Lykkesholm Slot, men ved ønske vil det være muligt at deltage i afviklingen af selskaber på de andre lokationer.

Ansøgning

Vi modtager ansøgninger på mail til info@lykkesholm.dk. Vedhæft CV og eventuelle bilag.

For mere information om stillingen, kontakt da Kristina Hedegaard på samme mail.

Vi ser frem til din henvendelse!