Faglært tjener til Skovkanten, Odense

Om stillingen

Vi søger en tjener, der kan løfte servicen i vores selskabslokaler i Skovkanten til nye højder. Sammen med vores team, der består af både kokke, tjenere og koordinatorer, sørger du for at give vores gæster den bedste oplevelse, uanset om det er til et bryllup, en konference eller anden større begivenhed.

Arbejdsopgaver

  • ​Professionel servering
  • Gæstekontakt og værtskab
  • Borddækning og oppyntning
  • Klargøring og præsentation af lokalerne

Vi tilbyder

Som tjener i Skovkanten får du en varieret hverdag med forberedelse og afvikling af alle slags selskaber. Desuden får du et tæt samarbejde og kollegaskab med resten af vores medarbejdere i huset og nabobygningen, hvor hovedkøkkenet befinder sig.

Stillingen er dog også selvstændig, og der vil med tiden være mulighed for at overtage og/eller udvikle ansvarsområder.

Vi er en virksomhed i vækst med kort vej fra idé til handling, og du får derfor rig mulighed for at få medindflydelse på din og dine kollegaers hverdag.

Der er tale om en fuldtidsstilling med varierende arbejdstider efter sæson. Arbejdet vil dog især finde sted i weekender og om aftenen. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning med sundhedsforsikring. 

Dit arbejde kommer hovedsageligt til at finde sted i Skovkanten, som ligger let tilgængeligt placeret i Odense S, tæt på både motorvej, regionaltog- og letbanestation samt busstoppesteder.

Vi søger

Til Skovkanten søger vi en faguddannet tjener, der sætter en ære i at udføre sit arbejde professionelt og yde den bedste service. Du har erfaring fra lignende stilling og ønsker at udvikle dine evner i samarbejde med ledelsen og dine kollegaer.

Som person er du kontaktskabende og nærværende samt velsoigneret og smilende. Slutteligt har du gerne kørekort til bil.

Om virksomheden

Kirk Hedegaard er en catering- og eventvirksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vores service er personlig og tidløs med fokus på den enkelte gæst. Desuden sætter vi en ære i at møde gæsten, hvor de er, med stor faglighed og engagement.

Virksomheden driver både Skovkanten i Odense, Lykkesholm Slot i Ørbæk samt Restaurant Remisen i Nyborg. Derudover arrangerer vi totalarrangementer, hvor end gæsten ønsker det. Denne stilling er primært tiltænkt Skovkanten i Odense S, men ved ønske og behov vil det være muligt at deltage i afviklingen af selskaber på de andre lokationer.

Ansøgning

Vi modtager ansøgninger på mail til kristina@kirkhedegaard.dk. Vedhæft gerne CV og eventuelle bilag.

For mere information om stillingen, kontakt da Kristina Hedegaard på samme mail.

Vi ser frem til din henvendelse!