Kan du skabe spændende madoplevelser for vores gæster?

Vi søger en kok til vores produktionskøkken i Odense S, der kan indgå i vores catering-team. Her er der især fokus på mad-ud-af-huset, private dinners og andre totalarrangementer. 

Arbejdet finder hovedsageligt sted i vores køkken, men der vil også være mulighed for at komme med ud til arrangementer, fx i gæsternes private hjem eller vores samarbejdspartneres selskabslokaler. 

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer samt pension. Vi ser gerne, at opstart sker hurtigst muligt. 

Arbejdstiderne kan variere efter sæson, og der vil især i højsæsonerne forekomme arbejde i aftentimerne samt weekenderne. Vagtplan fastlægges selvfølgelig i god tid. 

Stillingen kommer med ansvar og en stor grad af selvstændighed, samt de bedste kollegaer, der også tæller tjenere, chauffører og kontormedarbejdere. Vores fælles mål er at skabe en unik madoplevelse for hver enkelt gæst - og vi gør det, fordi vi elsker det.

Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til os på info@kirkhe​degaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 61 13 26 89.​