Brænder du for at lave lækker varieret mad og trives du i et storkøkken? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en kok til vores produktionskøkken i Odense S, som kan indgå i vores company food-team. Hovedopgaven er at tilbyde spændende madoplevelser til vores 700+ daglige frokost- og konferencegæster. 

Størstedelen af vores gæster sørger selv for servering, så vi anretter og afpynter alle elementer, inden de forlader køkkenet. Derfor er det vigtigt med sans for detaljen, når det kommer til både smag og anretning. 

Stillingen kommer med ansvar og en stor grad af selvstændighed, samt de bedste kollegaer, der også tæller tjenere, chauffører og kontormedarbejdere. Vores fælles mål er at skabe en unik madoplevelse for hver enkelt gæst - og vi gør det, fordi vi elsker det.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer samt pension. Arbejdstiden vil oftest være placeret mandag-fredag i tidsrummet 7-15 med mulighed for individuel tilpasning. Vi ser gerne, at opstart sker hurtigst muligt.​

Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til os på info@kirkhe​degaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 61 13 26 89.​