Kirk Hedegaard søger en souschef eller à la carte-kok til Restaurant Remisen i Nyborg
Er du passioneret omkring madlavning, ikke bange for at tage fat, og trives i en travl, men også sjov og anderledes hverdag? så skynd dig og søg stillingen.
Lidt om os
Vi er en catering- og eventvirksomhed med mangeårig og bred erfaring fra restaurationsbranchen. Kirk Hedegaard holder til på Odensevej 90, hvor vi hver dag står for frokostordning og mad ud af huset til rigtig mange gæster og virksomheder. Derudover står vi for arrangementer såsom bryllupper, barnedåb m.m. som vi både huser i vores selskabslokaler i Odense men også på restaurant Remisen i Nyborg.
Restaurant Remisen åbnede i april 2022 og har siden været samlingspunktet for rigtig mange gæster. Restauranten har åbent torsdag- lørdag, hvor vi serverer frokost og middag, og hver søndag, hvor vi serverer brunchbuffet. Restaurant Remisen ligger i de flotte lokaler, der engang husede værkstedet for de Danske Statsbaners godstog. Stemningen er rustik, ligesom de retter vi serverer, hvor råvarerne altid er lokale og alle retter er lavet fra bunden.
Vi søger én som
- Kan lave mad, så smagsløgene synger
- Ikke er bange for at sætte sit personlige præg på maden
- Er klar på at lave spændende og nyfortolkende retter, som får vores gæster til at komme igen
- Har erfaring med à la carte
- Er mødestabil og pligtopfyldende
- Kan komme med nye ideer til retter, hvor der er fokus på kvalitet og menuer der har en kant
Det tilbyder vi dig
- En fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og pensionsordning
- Arbejdstid i dag- og aftentimerne torsdag- søndag
- Et faglært team
- En uformel arbejdsplads
- Firmaarrangementer hvor du møder de andre afdelinger
- Medbestemmelse på arbejdstider og dagens gang
- Gode forhold
Opstart hurtigst muligt.
Er du vores nye souschef eller kok? Så send ansøgning og CV til os på remisen@kirkhedegaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf: 20 58 63 10