​​Er du skarp til kommunikation og digital markedsføring? Så er det dig, vi mangler!

Vi søger nemlig en studentermedhjælper, der kan være med til at løfte vores markedsføring til nye højder.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, digital marketing eller lignende, hvor du har tilegnet dig viden, som du er ivrig efter at afprøve i praksis.

Eksempler på arbejdsopgaver kan være:
  • Website- & SEO-optimering
  • SoMe
  • Digital annoncering
  • Design af plakater & flyers
  • Nyhedsbreve til gæster & medarbejdere
  • Ad hoc-opgaver

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten, men at du brænder for faget og er nysgerrig efter at tilegne dig nye kompetencer gennem både studiet og arbejdet.

  

Vi forestiller os 8-12 timer om ugen, hvis placering selvfølgelig kan tilpasses dit studie. Arbejdet vil hovedsageligt foregå på vores kontor i Odense S, så du altid er opdateret på, hvad der foregår i virksomheden, men der vil være mulighed for hjemmearbejde.

  

Kort om os, så er vi en catering- og eventvirksomhed, som tilbyder både catering, totalarrangementer, kantinedrift og restaurantoplevelser. Desuden driver vi Lykkesholm Slot, hvor der også kan ligge nogle arbejdsopgaver til dig.
Vi har mange bolde i luften, og med tiden kan der derfor blive tale om flere timer og potentielt en fuldtidsstilling efter endt studie.

Lyder det som noget for dig? Så send vores koordinator Maria en ansøgning og CV på mail maria@kirkhedegaard.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du ligeledes sende en mail eller ringe på tlf. 20 46 46 10.