​Smitter dit smil, og ønsker du at gøre en forskel for både kollegaer og gæster? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi er en catering- og eventvirksomhed, som bl.a. tilbyder unikke madoplevelser i vores egne selskabslokaler i Skovkanten. Her afholder vi selskaber af alle slags for både private og virksomheder, pop up-restaurant samt egne events. 

Skovkantens popularitet stiger støt, og vi søger derfor nu en fuldtidstjener hertil. Vi tilbyder en fast stilling med løn efter kvalifikationer og pension, og vi ser gerne, at opstart sker hurtigst muligt. 


Vi forventer, at du er ærlig, samt har erfaring med og brænder for faget. Du vil nemlig have daglig gæstekontakt og få ansvar for flere selskaber. 

Da selskaberne er i centrum i Skovkanten, afhænger arbejdstiderne herefter. Du kan derfor forvente varierende arbejdstider dag og aften, hverdag og weekend. Der er altså tale om en stilling med masser af afveksling og spændende arbejdsopgaver.

Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til Kristina Hedegaard på kristina@kirkhedegaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 61 13 26 89.