Kirk Hedegaard søger tjenerafløsere til Restaurant Remisen i Nyborg

Vi er en catering- og eventvirksomhed med mangeårig og bred erfaring fra restaurationsbranchen. Vi drev Restaurant Teglværksskoven i Nyborg fra 2009-2018, hvorefter vi flyttede til vores nuværende lokation ved Skovkanten i Odense S. Herfra tilbyder vi både mad-ud-af-huset, totalarrangementer og company food.

Dette forår vender vi tilbage til rødderne og åbner igen restaurant i byen, hvor det hele startede. Vi søger derfor tjenerafløsere til et nyt, professionelt team i Nyborg. 

Vi forventer, at du har erfaring med à la carte, og at du ikke er bange for at sætte dit personlige præg på gæstens besøg. Du skal nemlig følge den spændende madoplevelse, som kokkene skaber, til dørs.

Der er tale om deltids-/afløserstillinger med løn efter kvalifikationer. Arbejdstiderne vil primært være placeret torsdag-lørdag i dag- og aftentimerne.

Opstart hurtigst muligt.

Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til os på remisen@kirkhe​degaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 61 13 26 89.​