​Smitter dit smil, og ønsker du at gøre en forskel for både kollegaer og gæster? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi søger nemlig en eller flere tjenere, der kan være med til at skabe nogle unikke madoplevelser for vores gæster.  Vi er en catering- og eventvirksomhed, der tilbyder alle slags totalarrangementer, lige fra de intime private dinners til de store firmafester og bryllupper. 

Vi har egne selskabslokaler i Skovkanten i Odense S, hvor vi giver vores gæster den fulde oplevelse med mad, borddækning, personale og meget andet, og det er her, arbejdet vil foregå. Der vil dog i perioder også være mulighed for arbejde i andre selskabslokaler. 

​​Vi forventer, at du er ærlig, samt brænder for faget. Du vil nemlig have daglig gæstekontakt og med tiden vil det være muligt at få ansvar for afviklingen af selskaber.

Der er tale om deltids-/afløserstillinger med løn efter kvalifikationer, og vi ser gerne, at opstart sker hurtigst muligt. Arbejdet vil især finde sted aften og weekend. 

​Lyder det som noget for dig? Send ansøgning og CV til os på info@kirkhedegaard.dk. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive på samme mail eller ringe på tlf. 61 13 26 89.​