NAM 15.-16. januar​

Menu

​Forret (tilkøb)

Cremet græskarsuppe m. røget svinemørbrad, croutons, purløgsolie & chips

Hovedret

Farseret krondyr m. pommes fondant, cognacsauce, gulerodscreme, glaserede gulerødder samt speltsalat m. syltede rødløg & vinaigrette 

Dessert (tilkøb)

Hvid chokolademousse m. henkogte blommer, vanilje, lime & kakaokiks

Ingen minimumsbestilling

Pris pr. person

Hovedret 195,-

Tilkøb

Forret 45,-

Dessert 45,-

Vin i alle prisklasser

Levering (på Fyn) 50,-

Afhentning/levering

Måltidskassen afhentes i Odense S fredag eller lørdag kl. 12-16 eller leveres til en adresse på Fyn efter jeres valg.

Bestilling

Bestil på tlf. 61 13 26 89 eller mail info@kirkhedegaard.dk senest torsdag kl. 12.

Betaling

Vi fremsender faktura til den e-mailadresse, I oplyser ved bestilling. Fakturaen kan betales via bank- eller MobilePay-overførsel.