Oktober – november – december
Forretter
Rimet kammusling (+15,-)
jordskok – æble – grønkål
Cremet blåmuslingesuppe
gulerod – selleri – dild
Røget svinemørbrad
rygeost – purløgsolie – kørvel
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri - pesto – syltede grønsager – mayo
Hovedretter
Stegt torsk
jordskokcreme – bacon – rosenkål
Langtidsstegt kalv
tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder
Andebryst
cognac – æble – sellericreme – valnødder
Oksemørbrad (+50,-)
brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe
Ost og desserter
Havgus fra Arla Unika
syltede abrikoser – valnødder – chips
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Chokoladekage (+25,-)
havtorn – sorbet – hvid chokolade
Romfromage
butterdej – fløde – krokant
Æblekage
vaniljecreme – æblepure – mandler
Panna cotta
appelsin – gelé – kakao