Januar – februar – marts
Forretter
Stenbiderrogn (+15,-) Sælges først fra februar
kærnemælk – selleri – karse
Bagt laks
vinterkål – krydderurter – citron
Cremet hønsekødsuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri - pesto – syltede grøntsager – mayo
Hovedretter
Stegt helleflynder (+25,-)
svampefrikassé – rosenkål – æble – karse
Sprødstegt Svendborggris
vinterkål – sennepssauce – rødbeder – selleri
Braiseret oksebryst
svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos
Oksemørbrad (+50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce
Ost og desserter
Rød løber fra Arla Unika
cremet ost - croutons – æblekompot
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Mokka crème brûlée
hvid chokolade – æblesorbet
Æbletrifli
makroner – flødeskum – chokolade
Pærekage
creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer
Chokolademousse
chokoladegelé – marengs