Januar – februar – marts

Forretter

Stenbiderrogn (+15,-) Sælges først fra februar

kærnemælk – selleri – karse

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødsuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri - pesto – syltede grøntsager – mayo

Hovedretter

Stegt helleflynder (+25,-)

svampefrikassé – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris

vinterkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret oksebryst

svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos

Oksemørbrad (+50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unika

cremet ost - croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka crème brûlée

hvid chokolade – æblesorbet

Æbletrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Pærekage

creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer

Chokolademousse

chokoladegelé – marengs