​Oktober – november – december

Forretter

Rimet kammusling (+15,-)

jordskok – æble – grønkål

Cremet blåmuslingesuppe

gulerod – selleri – dild

Røget svinemørbrad

rygeost – purløgsolie – kørvel

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Stegt torsk

jordskokcreme – bacon – rosenkål

Langtidsstegt kalv

tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder

Andebryst

cognac – æble – sellericreme – valnødder

Oksemørbrad (+50,-)

brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe

Ost og desserter

Havgus fra Arla Unika

syltede abrikoser – valnødder – chips

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Chokoladekage (+25,-)

havtorn – sorbet – hvid chokolade

Romfromage

butterdej – fløde – krokant

Æblekage

vaniljecreme – æblepure – mandler

Panna cotta

appelsin – gelé – kakao

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S​