Januar – februar – marts

Forretter

Stenbiderrogn (+15,-), sælges først fra februar

kærnemælk – selleri – karse

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødsuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grøntsager – mayo

Hovedretter

Stegt helleflynder (+25,-)

frikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris

vinterkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret okselårtunge

svampe – brændte løg – rødvin – gratineret kartoffelmos

Oksemørbrad (+50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unika

croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka creme brûlée

hvidchokolade – æble – sorbet

Æbletrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Bagt pære

creme fraiche – vanilje – syltede pærer

Chokolademousse

chokoladegelé – lime

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S​