Januar – februar – marts
Forretter
Stenbiderrogn (+15,-), sælges først fra februar
kærnemælk – selleri – karse
Bagt laks
vinterkål – krydderurter – citron
Cremet hønsekødsuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok
Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grøntsager – mayo
Hovedretter
Stegt helleflynder (+25,-)
frikasse – rosenkål – æble – karse
Sprødstegt Svendborggris
vinterkål – sennepssauce – rødbeder – selleri
Braiseret okselårtunge
svampe – brændte løg – rødvin – gratineret kartoffelmos
Oksemørbrad (+50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce
Ost og desserter
Rød løber fra Arla Unika
croutons – æblekompot
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Mokka creme brûlée
hvidchokolade – æble – sorbet
Æbletrifli
makroner – flødeskum – chokolade
Bagt pære
creme fraiche – vanilje – syltede pærer
Chokolademousse
chokoladegelé – lime