januar – februar – marts

Forretter

Stenbiderrogn, (+ 15,-) sælges først fra februar

kærnemælk – selleri – karse

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødssuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Stegt helleflynder (+25,-)

frikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris

vinterkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret okselårtunge

svampe – brændte løg – rødvin – gratineret kartoffelmos

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unica

croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka creme brüle

hvidchokolade – æble – sorbet

Ælbetrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Bagt pære

creme fraiche – vanilje – syltede pære

Chokolademousse

chokoladegelé – lime

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten​

Odensevej 92, ​5260 Odense S

Cafe Coworking

Kochsgade 31 D, 5000 Odense C