Forretter

Indbagt helleflynder 110,-

oksehaleconsommé – confiterede asparges – rå asparges – creme af karamelliserede løg – persille 

Sprødstegt kalveterrine 95,-

luftig estragoncreme - grønne asparges - karse - radicchio​

Hovedretter

Sprængt & grillet gris 210,-

blomkål à la crème – peberrod – spæde løg – spidskål – estragon 

Grillet oksemørbrad 275,-

cognacsauce - tomat - nye kartofler - persillerodscreme m. trøffel & Karl Johan-svampe

Oste & desserter​

​​3 Arla Unika-oste 105,-

kompot – kiks

​​

Rabarbercrumble 95,-

vaniljecreme - saltkaramel - marcipan

Bagt crème anglaise 95,-

appelsinkompot - hvid chokolade

​​Alle retter serveres med vores friskbagte brød & eget smør.

Bestil bord på 24 97 36 46 eller på info@skovkanten.com