​Oktober – november – december

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.


Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

Cremet blåmuslingesuppe

gulerod – selleri – dild

Røget svinemørbrad

rygeost – purløgsolie – kørvel

Rimet kammusling (+15,-)

jordskok – æble – grønkål

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grøntsager – mayo

​_

Hovedretter

Stegt torsk*

jordskokcreme – bacon – rosenkål

Langtidsstegt kalv

tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder

Andebryst

cognac – æble – sellericreme – valnødder

Oksemørbrad (+50,-)

brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe

_

Ost og desserter

Havgus fra Arla Unika

syltede abrikoser – valnødder – chips

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Romfromage

butterdej – fløde – krokant

Æblekage

vaniljecreme – æblepuré – mandler

Panna cotta

appelsin – gelé – kakao

Chokoladekage (+25,-)

havtorn – sorbet – hvid chokolade

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Rimet kammusling 15,-

Tilkøb: Chokoladekage 25,-

Tilkøb: Oksemørbrad 50,-

*sælges kun inkl. kok

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S​