April – maj – juni

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.


Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

Kyllingesalat

asparges – radiser – vilde urter

Koldrøget laks

dild – kapers – citron – radiser

Stegt havkat (+15,-)*

brøndkarse – hollandaise – asparges

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grønsager – mayo

_

Hovedretter

Bagt lyssej*

spidskål – syltede løg – blanquette

Grillet unghanebryst

confiteret lår – asparges – gulerødder – forårsløg

Kalvebryst

frikassesauce – gulerod – asparges – persille

Lammeryg (+50,-)

ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat

Kalvemørbrad (+50,-)

hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce

_

Ost og desserter

Gammelknas fra Arla Unika

syltede rabarber – radiser – græskar knækbrød

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Rabarberdessert

vaniljefromage – kompot – sorbet – brændt hvid chokolade

Islagkage

chokolade – vanilje – frugt

Hvid chokolademousse

lime – lakrids – karamel 

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Kalvemørbrad 50,-

Tilkøb: Stegt havkat* 15,-

Tilkøb: Lammeryg 50,-

*sælges kun inkl. kok

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten​

Odensevej 92, ​5260 Odense S

Cafe Coworking

Kochsgade 31 D, 5000 Odense C