​Juli – August – September

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.


Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

Syltede svinekæber

græskar – croutons – rygeost

Læsø rejer

citron mayonnaise – rugbrød – urtesalat

Stegt havtaske (+25,-)*

muslingesauce – ærter – bacon – stikkelsbær

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grønsager – mayo

_

Hovedretter

Ristet havkat*

blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod

Langtidsstegt & grillet nakkefilet

svampe – blomkål – brombær – sherrysauce

Oksetværreb

sauce espagnole – gulerødder – ærter – spidskål

Kalvemørbrad (+50,-)

svampe – ærter – syltede ribs – trøffelsauce

​_

Ost og desserter

Gedefriskost

bær – knækbrød – timian

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Sommerbær

hyldeblomst – vaniljeis – marcipan

Frugttærte

mynte – chokoladeis – havre crumble

Rødgrød med fløde

bær – vanilje – sprødt

Kærnemælk

kammerjunker – citron – lys chokolade 

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Stegt havtaske* 25,-

Tilkøb: Kalvemørbrad 50,-

*sælges kun inkl. kok

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten​

Odensevej 92, ​5260 Odense S

Cafe Coworking

Kochsgade 31 D, 5000 Odense C