​Januar – februar – marts

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.


Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødssuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Stenbiderrogn (+15,-)

kernemælk – høbagt selleri – karse

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo

_

Hovedretter

Sprødstegt Svendborggris

hvidkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret oksebryst

svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos

Stegt helleflynder* (+25,-)

svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Oksemørbrad (+50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

_

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unika*

cremet ost – croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka crème brûlée*

hvid chokolade – æblesorbet

Æbletrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Pærekage

creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer

Chokolademousse

chokoladegelé – marengs

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Stegt helleflynder 25,-

Tilkøb: Stenbiderrogn 15,-

Tilkøb: Oksemørbrad 50,-

*sælges kun inkl. kok

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S​