Fredag den  28. oktober kl. 19.00 inviterer vi til Vildtaften på Restaurant Remisen.

Aftenen byder på en specialemenu, hvor dine smagsløg vil blive forkælet. Vores professionelle kokke og dygtige tjenere sørger for, at I får en oplevelse i særklasse.

Menu​

Snacks

Saltet jomfruhummer - blodappelsin - brioche - dild 

Ravioli m. hare - brunet smør - sirius - salvie 

Tatar af dådyr - røget æggeblomme - sprødt surdejsbrød - fermenteret tomat - karse

Amuse

Svampeconsommé - luftig Kry

Forret

Havkat - blomkål på 3 måder (syltet, rå & luftig)- koriander - citronmelisse

Mellemret

Agerhøne - kålrabi - beurre monté m. timian - kørvel- dehydreret skinke

Hovedret

Dådyr - palmekål - Karl Johan - luftig grillet persillerod- sauce smagt til med tyttebærsaft & sirius- kartoffel - grønkål - tyttebær

Predessert

Butternut squash sorbet - sprøde græskarkerner m. honning - akvavitsauce 

Dessert

Pære Belle Helene m. pære - mandler- vaniljeis - chokoladesauce

​​Pris pr. person​

595,- for vildtaftenmenu

995,- for vildtaftenmenu inkl. vinmenu

Book jeres bord her