Madklubben startede i Restaurant Teglværksskoven i 2010 og har været afholdt siden. I dag afholder vi madklubsaftenerne i forskellige lokaler tilpasset arrangementet. 

Som medlem af Madklubben modtager du en nyhedsmail hver måned med en beskrivelse af tidligere og kommende aktiviteter; madklubsaftener såvel som andre arrangementer. Medlemskabet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig. 

Tankerne bag denne madklub er at nyde og snakke om god mad med ligesindede, samt at udvide kendskabet til de gode lokale råvarer der findes i vores område. Dette vil vi opnå ved at invitere producenterne ind og fortælle lidt om deres produkter, samt ved at bruge de selv samme produkter i den menu der vil blive serveret den første onsdag i hver måned.

En gang i mellem vil der også være smagning på f. eks. vin, øl eller lignende, da det, man får at drikke til maden, er en stor del af den fulde oplevelse.​

Til nogle af spisningerne vil der være et oplæg fra en lokal producent eller smagning på f. eks. en ny øl, vin, spiritus eller lignende.

Madklubben har i skrivende stund over 700 medlemmer, hvilket vi er meget stolte af. Vi har dog stadigvæk plads til en masse medlemmer endnu, og vi vil glæde os til at byde Jer velkommen.

Pris pr. person

Medlemskab: gratis

Spisning: 250,-/300,- pr. gang (ekskl. drikkevarer)

Tilmeld dig Madklubbens nyhedsbrev her