​Juli – August – September

Forretter

Stegt havtaske (+25,-)*

muslingesauce – ærter – bacon – stikkelsbær

Cremet græskarsuppe

syltet svinekæbe – croutons

Læsø rejer

citron mayonnaise – rugbrød – urtesalat

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Ristet havkat*

blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod

Langtidsstegt & grillet nakkefilet

svampe – blomkål – brombærkompot – sherrysauce

Kalvebryst

frikassesauce – gulerødder – ærter – perleløg

Kalvemørbrad (+ kr. 50,-)

svampe – ærter – syltede ribs – trøffelsauce

Ost og desserter

Gedefristost

bær – rabarber brød – timian

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Sommerbær

hyldeblomst – vaniljeis – marcipan

Frugt tærte

mynte – chokoladeis – havre crumble

Rødgrød med fløde

bær – vanilje – sprødt

Kærnemælks koldskål

kammerjunker – citron – merenges

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

*sælges kun inkl. kok

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ellinge Forsamlingshus

Gl. Byvej 12, 5540 Ullerslev​

Restaurant Teglværksskoven ApS

Strandalleen 92, 5800 Nyborg

Kirk street food

Vestergade 68, 5000 Odense C