​Oktober – november – december

Forretter

Rimet kammusling (+15,-)

jordskok – æble – grønkål

Cremet blåmuslingesuppe

gulerod – selleri – dild

Røget svinemørbrad

øllebrød – rygeost – purløgsolie – kørvel

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Stegt torsk*

jordskokcreme – bacon – rosenkål

Langtidsstegt kalv

tyttebær – bønner – vildt sauce – rødder

Andebryst

cognac – æble – sellericreme – valnødder

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)

brændte løg – saltbagt selleri – trøffelsauce

Ost og desserter

Havgus fra Arla Unica

syltede abrikoser – valnødder – chips

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Chokoladekage (+ 25,-)

havtorn – sorbet – hvidchokolademousse

Romfromage

butterdej – flødeskum – krokant

Æblekage

vaniljecreme – æblepure – mandler

Panna cotta

appelsin – gelé – kakao tvill

2 retter 198,-

3 retter 248,-

4 retter 298,-

5 retter 348,-

Appetizer & ganerenser 55,-

*sælges kun inkl. kok

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ellinge Forsamlingshus

Gl. Byvej 12, 5540 Ullerslev​

Restaurant Teglværksskoven ApS

Strandalleen 92, 5800 Nyborg

Kirk street food

Vestergade 68, 5000 Odense C