Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forret

vælges frit fra vores sæsonmenuer

_

Hovedretsbuffet

Nakkefilet

salvie – flødesauce

Rosa stegt kalvetyksteg

timian – hvidløg

Grillet kyllingebryst

tyttebær – tomat

Saltbagte kartofler

(nye kartofler i sæsonen)

kartofler i flødesauce

muskatnød – løg

3 slags salater, alt efter sæson

cremefraichedressing – vinaigrette

Brød & smør

_

Dessert

Vælges frit fra vores sæsonmenuer

Tilkøb til dessert: Dessertbuffet (+49,-)

Ud af huset – minimum 10 personer

Pris pr. person
Hovedretsbuffet 158,-

Hovedretsbuffet samt forret el. dessert 198,-
Forret, hovedretsbuffet samt dessert 248,-

Tilkøb til dessert: Dessertbuffet +49,-

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.