​Fotos: Limunt

Limunt - Band, sanger, lounge, reception, jazz eller klassisk musik?

Limunt er en dansk booking-virksomhed, som booker 300 jobs årligt i hele landet. Limunt har 500 musikere tilknyttet, som hver især er eksperter indenfor deres felt. Når du kontakter Limunt vil du indenfor 24 timer få et uforpligtende tilbud på skræddersyet musik til dit event. Gennem Limunt kan du booke musik til bryllup, firmafest, julefrokost, personale-event og mange andre events.

Se mere på www.limunt.com

​Fotos: Clazified​

Lasse Skov & Clazified -  Pianist og liveband

​Clazified leverer en lækker blanding af hits fra de sidste 6 årtier. Fra rock’n roll til moderne pop.

Det hele bliver pakket ind i spilleglæde af 4 dygtige og festglade musikere. Af populære artister kan nævnes: Andreas Odbjerg, Kim Larsen. Gasolin, Dodo and the Dodos, Thomas Helmig, Rasmus Seebach, The Beatles og mange flere.

Se mere på www.clazified.dk

​Fotos: Søren Okholm​

Søren Okholm - Sanger & Musiker

Med Søren Okholm får du en unik oplevelse præget af musikalitet, indlevelse og vellyd. Søren er diplomuddannet rytmisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og som musiker synger han og akkompagnerer sig selv med klaver og akustisk guitar.  Du kan kombinere Søren Okholm  under maden med bandet Okholm & Pistolerne til dans bagefter, hvilket giver den perfekte opskrift på den perfekte musikoplevelse til festen.


Se mere på www.sokholm.dk

​Fotos: Thomas Johansen

Thomas Johansen - Solo eller duet

Thomas Johansen spiller alle de gængse klassikere, enten alene eller sammen med dygtige sangerinder. De spiller nyt, gammelt, evergreens, 80’er-hits, kendte duetter og meget mere. Musikken bliver tilpasset det pågældende arrangement. 


Se mere på www.thomasjohansen.dk

Fotos: Trinika, Sofie Kirk mf.

Trinika - Dansk folkemusiktrio

Trioen består af Laura Grunske Schmidt på cello, Amalie Muhs på violin og mandolin og Anna Kvistgaard på violin, guitar og mandolin. Deres repertoire spænder vidt inden for folkemusikkens verden, og de kan tilbyde en live oplevelse ud over det sædvanlige. 

Se mere på Trinikas instagram

​​Fotos: Lejfesten

Lejfesten - Alt i lyd, lys & festudstyr

Lejfesten.dk er din pålidelige partner, når det kommer til udlejning af lyd, lys og teknisk udstyr til enhver begivenhed. Vi tilbyder et omfattende udvalg af topmoderne lyd- og lysudstyr, der sikrer den perfekte atmosfære og lydkvalitet til din fest eller event. Uanset om det er et event, bryllup eller firmaarrangement, kan vores erfarne team hjælpe med at skræddersy den rette løsning til dine behov. 

Se mere på www.lejfesten.dk

​Fotos: Dj-udlejning​

Dj-Udlejning​ - Musik til enhver fest

DJ-Udlejning.dk er din ultimative kilde til at skabe den perfekte feststemning. Vi tilbyder en bred vifte af dygtige og erfarne DJ's, der er specialiserede i at levere en uforglemmelig musikoplevelse til enhver festlig lejlighed. Uanset om det er en bryllupsreception, en fødselsdagsfest eller et virksomhedsevent, har vi den rette DJ med det perfekte musikvalg til at holde dansegulvet i gang. Vi medbringer alt udstyr, der sikrer en fantastisk lydkvalitet og en problemfri performance. Med DJ-Udlejning.dk er du garanteret en fest, der vil skabe minder for livet.

Se mere på www.dj-udlejning.dk

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034