Totalarrangementer

I takt med at vores gæster har efterspurgt den fulde oplevelse i andre lokaler end vores, har vi udviklet konceptet totalarrangementer, der kort fortalt betyder, at vi sørger for ALT,uanset hvor i landet din næste fest skal holdes.

Totalarrangementer er blevet en del af virksomheden, og vi har stor succes med at kunne yde en unik service i de mest fantastiske rammer. Vi skræddersyr arrangementet efter jeres ønsker og sørger for opdækning, mad, drikkevarer, blomster, duge, personale, opvask, rengøring, specielle ønsker mm. 

I bestemmer selv, hvor festen skal holdes, og hvor meget vi skal gøre. Vi kan tilpasse os jeres behov. Beskriv jeres ønsker & idéer og vi vil give jer den mest uforglemmelige fest, hvor I kan være afslappede og nyde jeres store dag. Det eneste, I skal gøre, er at booke os og invitere jeres gæster, så klarer vi resten.


Vi er årstidsbestemt og laver ALT fra bunden, lige fra pålæg, leverpostej, diverse sylteting til brød, kager, is – ja alt. Det gør vi, fordi vi er stolte af vores håndværk, og fordi vi mener, at det giver et mere ærligt og et meget mere velsmagende måltid. Vi bruger kun råvarer af allerhøjeste kvalitet, og som er i sæson. Vi har meget fokus på lokale producenter, og det er en vigtig del af vores filosofi at bruge lokalt alle steder det er muligt.


Vi er stolte af at kunne præsentere et højt serviceniveau i hele virksomheden. Alle tjenere har hjertet på rette sted og yder en ekstra indsats hver dag, fordi vi er stolte af det, vi laver. Vi er individuelle og behandler vores gæster med respekt og gensidighed. 

Der er ikke noget der er for stort eller for småt.

Ring og hør nærmere på 61 13 26 89 eller send os en mail på info@totalarrangementer.dk

Kort fortalt, vi sørger for alt