Sæsonmenu efterår - ​Oktober | November | December

Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Cremet blåmuslingesuppe
Gulerod – syltet selleri – dild – urtebagt torsk

Røget svinemørbrad
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – ristede græskarkerner

Rimet kammusling (+15,-)
Jordskok som creme & sprøde – æble – grønkål – sprødt rugbrød

Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_

Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Langtidsstegt kalvefilet
Tyttebær – vildtsauce – saltbagt selleri – creme af grillet pastinak – syltede svampe

Andebryst & terrine af lår
Cognac & andeglace – æblepuré – bagte skalotteløg – valnødder – rødbede-crudité

Grillet oksemørbrad (+50,-)
Brændte løg – selleri som creme & bagte – trøffelsauce – stegt kejserhat – estragon
_

Ost & desserter

3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt

Romfromage
Butterdejs-fleuron – fløde – krokant – kompot af bagt ananas

Æblekage
Vaniljeiscreme – æblepuré – kandiserede mandler – marcipan

Chokoladekage (+25,-)
Havtorn – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034