​Oktober – November – December

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes. Ellers er maden anrettet og klar til at sætte på bordet.

Grundet ekstraordinært øgede omkostninger til brændstof pålægges alle leveringer et energitillæg på 21,50,-.

Grundet ekstraordinært øgede udgifter til energi pålægges alle bestillinger et energitillæg på 2% af ordrens samlede pris.


Forretter

Cremet blåmuslingesuppe

gulerod – selleri – dild

Røget svinemørbrad

rygeost – purløgsolie – kørvel

Rimet kammusling (+15,-)

jordskok – æble – grønkål

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri - pesto – syltede grøntsager – mayo

​_

Hovedretter

Stegt torsk*

jordskokcreme – bacon – rosenkål

Langtidsstegt kalv

tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder

Andebryst

cognac – æble – sellericreme – valnødder

Oksemørbrad (+50,-)

brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe

_

Ost og desserter

Havgus fra Arla Unika

syltede abrikoser – valnødder – chips

3 slags ost

kiks – sødt – salt

Romfromage

butterdej – fløde – krokant

Æblekage

vaniljecreme – æblepuré – mandler

Panna cotta

appelsin – gelé – kakao

Chokoladekage (+25,-)

havtorn – sorbet – hvid chokolade

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 239,-

3 retter 299,-

4 retter 349,-

5 retter 399,-

Appetizer & ganerenser 59,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Rimet kammusling 15,-

Tilkøb: Chokoladekage 25,-

Tilkøb: Oksemørbrad 50,-

*sælges kun inkl. kok

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.