Alternativ julefrokost - Med de klassiske retter i nye & spændende fortolkninger

Anrettet og lige klar til at sætte på bordet

Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres og enkelte elementer lunes (se vejledning).

Se alle julemenuer her

Menuen

​Piment sild

Gulerod – rødløg – persille – karry

Sprødstegt fiskefilet

Rustik remoulade – appelsin & rødkålssalat

Små rejer

Citronmayonnaise – rugbrødschips

Gravad laks

Sennepscreme – smilende æg

_

Orangemarineret svinemørbrad

Valnødder – svampe à la crème – små kartofler

Valnødpaté

Rosmarin – syltede beder

Fyldte andebryster

Dadler – bacon – estragon

”Æbleflæsk”

Sprængt svinebryst – bagte æbler – syltede løg

_

3 slags ost

M. behørig garniture

Kanelkage

Hvid chokolade – farin

Risalamande

Amarene kirsebær – mandler

Inkl. brød & smør

Ud af huset. Min. 10 personer

Pris pr. person 329,-​

BESTIL HER