<-- Tilbage

Sæsonmenu vinter - ​​Januar  | Februar  | Marts


Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne. Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet. Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes.

Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Bagt laks m. rugbrød & persillerub

Syltet vinterkål – urtesalat m. fennikel – citronsauce

Cremet hønsekødsuppe

Confiteret kyllingelår – jordskok som bagt og chips – purløg

Stenbiderrogn - fra februar (+15,-)

Syltet selleri – kærnemælksflager – karse – rødløgsvinaigrette – creme fraiche

Tapas-anretning (+25,-)

Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo

_

Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Stegt svinebryst m. salvie

Hvidkålscreme m. muskat – svampe a la creme – bagte beder i egen juice – syltede rødbeder m. dijon

Kalveryg m. knust peber

Creme af karamelliserede løg – dehydreret gulerod i æblemost – bagt selleri m. rosmarin – kalvesauce m. peber & LBV portvin

Oksemørbrad (+50,-)

Stegte svampe – tyttebær & æblekompot – trøffelsauce – persillerod som grillet & bagt

_

Ost & desserter

3 Unika-oste

Kiks – sødt – salt

Crème brûlée m. mokka*

Kaffesorbet – bagt hvid chokolade – syltede æbler

Pæretrifli m. marcipan

Creme fraiche-is – vaniljecreme – brunet smør

Chokoladekage (+25,-)

Solbær – yoghurt – hvid chokolade som creme & sprødt

*Ønsker I crème brûlée forudsætter det, at I selv har en gasbrænder til at karamellisere toppen eller tilkøber kok ud af huset.

​Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 249,-

3 retter 329,-

4 retter 379,-

5 retter 439,-

Appetizer & ganerenser 69,-

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her

BESTIL HER

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034