​Januar – Februar – Marts

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

Bemærk venligst, at stege skal skæres & saucer opvarmes. Ellers er maden anrettet og klar til at sætte på bordet.

Grundet ekstraordinært øgede omkostninger til brændstof pålægges alle leveringer et energitillæg på 21,50,-.

Grundet ekstraordinært øgede udgifter til energi pålægges alle bestillinger et energitillæg på 2% af ordrens samlede pris.


Forretter

Bagt laks

vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødssuppe

hanekylling – persilleolie – jordskok

Stenbiderrogn (+15,-) Sælges først fra februar

kærnemælk – selleri – karse

Fynske specialiteter (+25,-)

charcuteri – pesto – syltede grøntsager – mayo

_

Hovedretter

Sprødstegt Svendborggris

hvidkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret oksebryst

svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos

Stegt helleflynder* (+25,-)

svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Oksemørbrad (+50,-)

glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce

_

Ost og desserter

Rød løber fra Arla Unika*

cremet ost – croutons – æblekompot

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Mokka crème brûlée*

hvid chokolade – æblesorbet

Æbletrifli

makroner – flødeskum – chokolade

Pærekage

creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer

Chokolademousse

chokoladegelé – marengs

Ud af huset – min. 10 personer

Pris pr. person

2 retter 239,-

3 retter 299,-

4 retter 349,-

5 retter 399,-

Appetizer & ganerenser 59,-

Tilkøb: Fynske specialiteter 25,-

Tilkøb: Stegt helleflynder 25,-

Tilkøb: Stenbiderrogn 15,-

Tilkøb: Oksemørbrad 50,-

*sælges kun inkl. kok

For information om levering samt returnering af service, læs venligst her.