Menuen
Forretter
Inkl. brød & smør til alle forretter
Bagt laks m. rugbrød & persillerub
Syltet vinterkål – urtesalat m. fennikel – citronsauce
Cremet hønsekødsuppe
Confiteret kyllingelår – jordskok som bagt og chips – purløg
Stenbiderrogn - fra februar (+15,-)
Syltet selleri – kærnemælksflager – karse – rødløgsvinaigrette – creme fraiche
Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_
Hovedretter
Inkl. kartofler til alle hovedretter
Stegt svinebryst m. salvie
Hvidkålscreme m. muskat – svampe a la creme – bagte beder i egen juice – syltede rødbeder m. dijon
Kalveryg m. knust peber
Creme af karamelliserede løg – dehydreret gulerod i æblemost – bagt selleri m. rosmarin – kalvesauce m. peber & LBV portvin
Oksemørbrad (+50,-)
Stegte svampe – tyttebær & æblekompot – trøffelsauce – persillerod som grillet & bagt
_
Ost & desserter
3 Unika-oste
Kiks – sødt – salt
Crème brûlée m. mokka*
Kaffesorbet – bagt hvid chokolade – syltede æbler
Pæretrifli m. marcipan
Creme fraiche-is – vaniljecreme – brunet smør
Chokoladekage (+25,-)
Solbær – yoghurt – hvid chokolade som creme & sprødt
*Ønsker I crème brûlée forudsætter det, at I selv har en gasbrænder til at karamellisere toppen eller tilkøber kok ud af huset.