​Konference, kursus eller møde

Fotos: Lykkesholm Slot​

<-- Gå tilbage

Kursus, møde eller konference - Fyns hyggeligste lokation

Den professionelle betjening, de smukke omgivelser og den afsides beliggenhed danner de ideelle rammer om faglige arrangementer. Slottet lejes kun ud til et selskab ad gangen, hvilket sikrer en privat og fortrolig afvikling af jeres aktiviteter.  Mødelokalet er selvfølgelig udstyret med trådløs internet opkobling, tv/video, flipover, whiteboard, og lærred.​

Teambuilding & aktiviteter på slottet

Den afvekslende vilde natur og de bakkede omgivelser omkring Lykkesholm Slot indbyder til teambuilding og aktiviteter. På første klasse inden døre, og i særklasse udendørs. Vi har rammerne og vi stiller bygninger, skove og søer til rådighed. Lykkesholm Slot er omgivet af skove og to store søer, så det er kun fantasien som sætter grænsen. Der er rig mulighed for f.eks. orienteringsløb, skønne cykelture, kørsel med Land Rover eller sejle kano på søerne. Der er selvfølgelig også mulighed for at få fortalt Lykkesholm Slots historie af Direktør Nadia Sehestedt Juul.

Firmafesten på slottet

En firmafest er altid et højdepunkt for virksomhedens personale og ledelse, og på Lykkesholm Slot tilføres festen både eksklusivitet og en fornemmelse af at være “væk fra hverdagen”.
Vores store erfaring med virksomhedsarrangementer giver os fuld tiltro til, at vi også kan indfri jeres ønsker til jeres virksomheds fulde tilfredsstillelse. Lykkesholm Slot lejes kun ud til ét selskab ad gangen.

Dagsmøde: Priser fra pr. person: 1.199,- ekskl. moms (min. 15 deltagere)

Heldagsmøde: Priser fra pr. person: 2.049,- ekskl. moms (min. 15 deltagere)

Konferencedøgn: Priser fra pr. person: 2.949,- ekskl. moms (min. 15 deltagere)

1½ konferencedøgn: Priser fra pr. person: 3.349,- ekskl. moms (min. 15 deltagere)

2 konferencedøgn: Priser fra pr. person: 5.399,- ekskl. moms (min. 15 deltagere)

Firmaarrangement: Priser fra pr. person: 2.999,- (leje af Lykkesholm slot 35.000,-)


Læs mere om alle vores pakker på www.lykkesholmslot.dk

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034