Oktober – november – december
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Forretter
Cremet blåmuslingesuppe
gulerod – selleri – dild
Røget svinemørbrad
rygeost – purløgsolie – kørvel
Rimet kammusling (+15,-)
jordskok – æble – grønkål
Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grøntsager – mayo
_
Hovedretter
Stegt torsk*
jordskokcreme – bacon – rosenkål
Langtidsstegt kalv
tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder
Andebryst
cognac – æble – sellericreme – valnødder
Oksemørbrad (+50,-)
brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe
_
Ost og desserter
Havgus fra Arla Unika
syltede abrikoser – valnødder – chips
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Romfromage
butterdej – fløde – krokant
Æblekage
vaniljecreme – æblepuré – mandler
Panna cotta
appelsin – gelé – kakao
Chokoladekage (+25,-)
havtorn – sorbet – hvid chokolade