April – maj – juni
Forretter
Stegt havkat (+15,-)
brøndkarse – hollandaise – asparges
Kylling salat
asparges – radiser – vilde urter
Kold røget laks
dild – kapers – citron – radiser
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri - pesto – syltede grønsager – mayo
Hovedretter
Bagt lyssej*
spidskål – syltede løg – blanquette
Grillet unghanebryst
confiteret lår – asparges – gulerødder – forårsløg
Lammeryg (+50,-)
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat
Kalvebryst
frikassesauce – gulerod – asparges – persille
Kalvemørbrad (+50,-)
hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce
Ost og desserter
Gammelknas fra Arla Unica
syltede rabarber – radiser – græskar knækbrød
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Rabarberdessert
vaniljefromage – kompot – sorbet – brændt hvid chokolade
Islagkage
chokolade – vanilje – frugt
Hvid chokolademousse
lime – lakrids – karamel