​April – maj – juni

Forretter

Stegt havkat (+15,-)

brøndkarse – hollandaise – asparges

Kylling salat

asparges – radiser – vilde urter

Kold røget laks

dild – kapers – citron – radiser

Fynske specialiteter (+25,-)

pesto – syltede grønsager – mayo

Hovedretter

Bagt lyssej*

spidskål – syltede løg – blanquette

Grillet unghanebryst

confiteret lår – asparges – gulerødder – forårsløg

Lammeryg (+50,-)

ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat

Kalvebryst

frikassesauce – gulerod – asparges – persille

Kalvemørbrad (+50,-)

hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce

Ost og desserter

Gammelknas fra Arla Unica

syltede rabarber – radiser – græskar knækbrød

3 slags ost

kiks – sødt - salt

Rabarberdessert

vaniljefromage – kompot – sorbet – brændt hvid chokolade

Islagkage

chokolade – vanilje – frugt

Hvid chokolademousse

lime – lakrids – karamel 

​Kirk Hedegaard Aps

Odensevej 90, 5260 Odense S

Restaurant Skovkanten

Odensevej 92, 5260 Odense S​