Sæsonmenu forår - April | Maj | Juni

Menuen

Forretter

Inkl. brød & smør til alle forretter

Koldrøget laks
Asparges – dildmayo – frisé – dild

Kyllingesalat
Rygeostcreme – purløgsolie – kørvel – sprødt rugbrød – radise

Stegt havkat (+15,-)
Hollandaise – grønne asparges, grillet, syltet & rå – brøndkarse

Tapas-anretning (+25,-)
Charcuteri & fisk – pesto – syltede grøntsager – mayo
_

​Hovedretter

Inkl. kartofler til alle hovedretter

Langtidsstegt kalvebryst
Frikassesauce m. asparges & gulerod – persille – syltede majroer – stegte hvide løg

Hopballe-kylling som bryst & terrine
Hønseglace tilsmagt m. Unika Høgelund – små gulerødder – gulerodscreme – forårsløg

Grillet kalvemørbrad (+50,-)
Hvide asparges i brunet smør – creme af bagte blomkål – blomkål bagt m. estragonsmør – trøffelsauce
_

Ost & desserter

3 Unika-oste

Kiks – sødt – salt

Rabarberdessert
Rabarbersorbet – vaniljefromage – rabarber- & citronkompot – brændt hvid chokolade

Hvid chokolademousse
Lime – lakridskiks – saltkaramelsauce – marcipancrumble m. limeskal

Chokoladekage (+25,-)

Rabarber – sorbet – hvid chokolade som creme & sprødt​

Odensevej 90​, 5260 Odense S

info@kirkhedegaard.dk - 61 13 26 89

telefontid: mandag-fredag kl. 10:00-14:00

CVR: 32148034