Juli – august – september
Forretter
Stegt havtaske (+25,-)
muslingesauce – ærter – bacon – stikkelsbær
Syltede svinekæber
græskar – croutons – rygeost
Læsø rejer
citronmayonnaise – rugbrød – urtesalat
Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grønsager – mayo
Hovedretter
Ristet havkat
blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod
Langtidsstegt & grillet nakkefilet
svampe – blomkål – brombær – sherrysauce
Oksetværreb
sauce espagnole – gulerødder – ærter – spidskål
Kalvemørbrad (+ kr. 50,-)
svampe – ærter – syltede ribs – trøffelsauce
Ost og desserter
Gedefriskost
bær – knækbrød – timian
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Sommerbær
hyldeblomst – vaniljeis – marcipan
Frugttærte
mynte – chokoladeis – havrecrumble
Rødgrød med fløde
bær – vanilje – sprødt
Kærnemælk
kammerjunker – citron – lys chokolade